RACE BACKPACK / 01

46 990 Ft

Kompakt, ultrakönnyű hátizsákunk rövid túrákhoz vagy versenyekhez, karcsú és testhezálló formában. Tökéletes hidratáló rendszerrel való használatra.

+

A RACE BACKPACK mindent kínál a rövid túrákhoz vagy versenyekhez, amelyek során csak a legfontosabb dolgokat szeretnéd magaddal vinni. Vékony, aerodinamikus formájával és rendkívül alacsony, mindössze 311 grammos (esővédő nélkül akár 289 grammos) tömegével szinte észre sem lehet venni.

Kényelmes hordozó rendszer
A terepfutásból kölcsönzött légies hordozórendszer maximális kényelmet, kibővített tárolási lehetőségeket és a legstabilabb illeszkedést biztosítja még durva utakon is. A csípőöv rugalmas lökhárítói szoros illeszkedést tesznek lehetővé anélkül, hogy összehúzódnának.

7 literes űrtartalom és sok más funkció
A RACE BACKPACK fő rekeszében van egy elválasztó a hidratáló tasak számára (minden standard tasakhoz, 3 literig), egy cipzáras zseb kulcstartóval és rekeszek a szerszámok és alkatrészek számára.

Négy rugalmas külső zseb, amelyek tekerés közben is elérhetők, nagy fényvisszaverők, hátsó lámpatartó és esővédő teszi teljessé a funkcionális csomagot.

Kiváló minőségű, robusztus anyagok
Ultrakönnyű szövet nagy szakadásállósággal és többek között YKK cipzárral.

Méret: 48 x 24 x 6 cm (H x Szé x Mé)

Műanyag mentes csomagolás
Kerékpárosokként, akik szeretik a természetet, mindent megteszünk, hogy minimálisra csökkentsük lábnyomunkat – ezért kerüljük a műanyag hulladékot.

Szín

Black, light grey

SKU: CYC-RBP Kategória: Cimkék , , , ,
Menü

Gyorsnézet

Close

Kategóriák

Kosár

Close

Kívánság lista

Close