TOURING BACKPACK / 01

85 990 Ft

Ultrakönnyű túra hátizsákunk számos funkcióval és nagy térfogattal a következő alpesi átkeléshez.

+

A TOURING BACKPACK elegendő hellyel rendelkezik a többnapos túrákhoz – könnyű, kompakt felszereléssel együtt ideális társ egy Alpesi crosson is.

Ultrakönnyű Allrounder
A TOURING BACKPACK mindent megtesz, amit egy teljes értékű túra hátizsáktól elvársz, de a súlya mindössze 578 g (esővédő és sisakháló nélkül mindössze 529 g)!

Kényelmes hordozó rendszer
A terepfutásból kölcsönzött légies vállpántok kiterjesztett tárolási lehetőségeket és a legstabilabb illeszkedést kínálnak még durva utakon is. A hálós háttámla különböző keménységű lyukasztott EVA párnákkal magas viselési kényelmet és szellőzést garantál. A csípőöv rugalmas lökhárítói szoros illeszkedést tesznek lehetővé anélkül, hogy összehúzódnának.

23 literes űrtartalom és sok más funkció
A TOURING BACKPACK fő rekeszébe hátulról lehet hozzáférni az optimális terhelés érdekében, és van egy elválasztó a hidratáló tasak számára (minden standard tasakhoz, 3 literig), valamint egy rakható, ragasztott nedves zsebbel. Az elején található egy rekesz a szerszámok és alkatrészek tárolására, cipzáros belső zsebbel, beleértve a kulcstartót, valamint egy lapos rekesz, pl. a pumpához.

Négy rugalmas, nagy térfogatú, tekerés közben elérhető külső zseb, kompressziós húzás, hátsó lámpatartó, valamint esővédő és sisakháló, az ultrakönnyű súlytól függetlenül minden adott a funkciók terén.

Kiváló minőségű, robusztus anyagok
Ultrakönnyű szövet nagy szakadásállósággal és többek között YKK cipzárral.

Méret: 51 x 25 x 17 cm (H x Szé x Mé)

Műanyag mentes csomagolás
Kerékpárosokként, akik szeretik  a természetet, mindent megteszünk, hogy minimálisra csökkentsük lábnyomunkat – ezért kerüljük a műanyag hulladékot.

Szín

Black, light grey

SKU: CYC-TBP Kategória: Cimkék , , , ,
Menü

Gyorsnézet

Close

Kategóriák

Kosár

Close

Kívánság lista

Close