HANDLE BAR ROLL BAG / 01

48 990 Ft

Klasszikus kormánytáskánk szűk szabással, változtatható térfogattal, keskeny kormányhoz is. Ultrakönnyű. Erős. 100%-ban időjárásálló.

+

A HANDLE BAR ROLL BAG ultrakönnyű opció, amellyel sok felszerelést rögzíthetünk a kormányra. Egyedileg vagy a HANDLE BAR AERO BAG-el kombinálva jelentősen bővíti a tárolóteret és jó ellensúlyt kínál a NYEREGTÁSKA-val szemben.

Ultrakönnyű: 198g
Takarítson meg energiát, jusson tovább, tartsa kerékpárját dinamikusan, és maximalizálja a biciklis élményt! A CYCLITE kerékpáros csomagoló táskái messze megelőzik a versenyt!

Időjárásálló, tartós és könnyen tisztítható
Tekerjen bármilyen időben, óvja értékeit, és tartsa szárazon csomagjait. Táskáink nagyfrekvenciás hegesztésűek, és kiváló minőségű, szupererős, mégis könnyű anyagból készülnek, amelynek mindkét oldalát bevontuk a maximális robusztusság és tisztíthatóság érdekében.

12,6 l térfogat és sok más funkció
Négypontos rögzítés a maximális stabilitás érdekében, opcionális övösszenyomás a jobb illeszkedés érdekében a leejtőrudak között, rugalmas övrendszer a ruházat gyors rögzítéséhez, nagy fényvisszaverő minta, kombinálható HANDLE BAR AERO BAG-el.

Műanyagmentes csomagolás
Kerékpárosokként, akik szeretik a természetet, mindent megteszünk, hogy minimálisra csökkentsük lábnyomunkat – ezért kerüljük a műanyag hulladékot.

Szín

Black, light grey

SKU: CYC-HBRB Kategória: Cimkék , , , ,
Menü

Gyorsnézet

Close

Kategóriák

Kosár

Close

Kívánság lista

Close